35-årig man skadad efter två släpkrasch i Chonburi, båda förarna skyller på varandra för olyckan

FOTO: Nong Maidang räddningsteam / tem 446

Chonburi –

En 35-årig förare har ådragit sig flera skador efter att två släpvagnar kraschade i Mueang Chonburi-distriktet.

Mueang Chonburi-polisen underrättades om olyckan tidigare i veckan på motorväg 7 sektion 2 i Nong Kangkok-distriktet.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta två skadade släpvagnar på vägen. En förare, Mr Suppachart Sarai, 35, satt fast i hytten på sitt fordon. Det tog mer än en halvtimme att befria honom. Han fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

FOTO: Nong Maidang räddningsteam / tem 446

Mr Suppachart sa till Mueang Chonburi-polisen "Fordonet framför mig saktade plötsligt ner utan förvarning. Jag kunde inte stoppa en kollision. Detta var inte mitt fel, men det var felet på fordonet framför mig som saktade dramatiskt.”

Den andra lastbilschauffören, som inte skadades, Tanakrit Tanchana, 50, sa till polisen: "Ett annat fordon gjorde en U-sväng innan jag saktade ner. Mr Suppachart följde för nära och kraschade bak i mitt fordon. Olyckan var hans fel."

Polisen i Mueang Chonburi skulle undersöka CCTV på platsen och avgöra vilken av de två olika berättelserna som var den faktiska händelseserien och arkivera åtal baserat på filmerna.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.