Pattaya City meddelar att inte hålla några aktiviteter, evenemang eller sammankomster med fler än 50 personer på grund av ökande fall av Covid19

FILFOTO: Pattaya City Law Enforcement

Pattaya –

Pattaya City Public Relations har meddelat att de inte kommer att hålla aktiviteter med fler än 50 personer på grund av Covid-19-problem och ökande fall i provinsen och staden.

Först, som referens:

Chonburi idag (25 februarith) tillkännagav ett nytt rekord med 1,419 19 nya och bekräftade fall av Covid-XNUMX och två nya dödsfall

Chonburi tillkännager nytt rekord med 1,419 19 nya och bekräftade fall av Covid-XNUMX och två nya dödsfall

Pattayas biträdande borgmästare Manot Nongyai sa till TPN-media: "På grund av många bekräftade Covid-19-fall i Pattaya och Chonburi, BÖR inte någon aktivitet som består av mer än 50 personer som samlats hållas."

"Alla måste strikt följa folkhälsans mätningar och undvika att gå till riskfyllda platser, gå på fester eller dricka i grupp. De bör också arbeta hemifrån om möjligt.” Manot uppgav.

TPN noterar att detta inte är en rättslig order från Chonburi-guvernören men "begäran" för femtio personer följer nuvarande försiktighetsåtgärder på varningsnivå fyra från nationell nivå i Thailand som avskräcker från händelser och interprovinsiella resor.

De nya reglerna gjorde också att den kommande musikfestivalen sköts upp.

Pattaya City Public Relations Department bekräftade i går (24 februari) rykten online och tillkännagav officiellt att de har beslutat att skjuta upp Pattaya Music Festival på grund av oro över ökande Covid19-"fall".

Pattaya Music Festival har officiellt skjutits upp tills vidare på grund av ökande fall av Covid-19

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.