UPPDATERING: Berusad man greps för att ha stulit guldhalsband från somtam-försäljare, säger att han pantsatt det för att köpa mer sprit och droger

Pattaya –

En starkt berusad misstänkt som ryckte ett guldhalsband från en somtam-försäljare i Banglamung greps i går efter en polisutredning.

Föregående historia:

En tjuv ska ha ryckt ett guldhalsband från halsen på en somtam-försäljare i Pattaya-området den 25 februari 2022.

Tjuven rycker guldhalsband från halsen på en somtam-försäljare i Pattaya

Senaste uppdatering:

Pattayas polis i går (1 marsst) arresterade den misstänkte Niwat Kaewbang, 42, i ett hyresrum i Soi Sukhumvit 56. Niwat var enligt uppgift extremt berusad under arresteringen och kunde knappt stå upp.

Niwat erkände nonchalant för Banglamung-polisen: "Jag var full när jag såg somtam-försäljaren och lade märke till deras halsband. Jag följde efter säljaren innan jag ryckte med mig guldhalsbandet. Jag sålde guldhalsbandet på ett varuhus för 6,000 XNUMX baht. Jag använde alla pengar på bara två dagar för att köpa alkohol och droger. Det var värt det för mig."

Pattayas polis sa till The Pattaya News-teamet, "Niwat står inför anklagelser för stöld och användning av illegala droger. Vänligen se upp under denna tid, det finns många tjuvar fortfarande på grund av svårigheter med ekonomin fortfarande lokalt.”

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.