Animal Army vaccinerar över 100 hundar på 3 dagar i Pratumnak Hill och Dongtan Beach-området - men DU kan fortfarande hjälpa till

Följande är ett meddelande från Animal Army på sin Facebook här, som du kan följa för att se det fantastiska arbete de gör för djuren och det lokala samhället i Pattaya:
DAG 3: PRATAMNAK HILL & DONGTAN BEACH
115 hundar vaccinerades och 28 steriliserades på 3 dagar!
Den 10 mars var den sista dagen av massvaccinations- och steriliseringskampanjen för Pratamnak Hill och Dongtan Beach, som svar på ett nyligen utbrott av rabies. Darters är fortfarande ute och fångar några mycket svåra hundar och kommer att arbeta in i natten – men igår steriliserades och vaccinerades ytterligare 9 hundar. Det har varit oerhört framgångsrika 3 dagar i mycket varma förhållanden och vi kan inte applådera laget tillräckligt!
Vi har fått många meddelanden som begär att ytterligare platser ska riktas in. Vårt svar är alltid JA! Men som en liten stiftelse kräver vi sponsorer för att stödja vår implementering. Om stödet kommer är vi redo!
📈 TOTALA ANTAL
✅ Steriliserade hundar 28 / Vaccinerade hundar 115
✅ Steriliserade/vaccinerade katter 1
✅ Inlagd på sjukhus för skador 2
🚑
Om du vill rikta in ett område för sterilisering och vaccination, vänligen kontakta oss med plats, djurnummer och ditt löfte om stöd. Låt oss arbeta tillsammans för att stoppa spridningen, det krävs en armé!
???? Animal Army Foundation
Kasicorn Bank
ACC: 081-8-61790-9
Snabbbetalning: 085 093 5954
☣️ RABIESVARNINGAR
* Kartnålar kanske inte är en exakt upphämtningsplats
???? Foton av Brian Senez
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/