Golfnyheter: 144 spelare att tävla på Bt3 Million Thailand Mixed på Southern Hill

Hat Yai-

En hel mängd 144 manliga och kvinnliga spelare har anmält sig till Bt3 miljoner Thailand Mixed som arrangeras av TrustGolf som kommer att ske mellan 24-27 mars på Southern Hill Golf and Country Club i Hat Yai.

Det andra stoppet i Thailand Mixed-serien erbjuder en check på 450,000 72 Bt för den sista spelaren som står i tävlingen. Det kommer att tävlas i ett fyradagars slagspelsformat med 60 hål med topp XNUMX och oavgjort till helgens rundor.

Spelare, funktionärer och deltagare måste strikt följa skyddsåtgärderna mot COVID-19 under hela turneringsveckan.

Prioriterade listor omfattar inbjudningar från internationella turer som PGA, European Tour, Japan Golf Tour, Asian Tour, PGA of Australia, Sunshine Tour, LPGA Tour, Ladies European Tour, Japan LPGA Tour, KLPGA Tour, ALPGA Tour och China LPGA Tour, tidigare mästare i Thailand Mixed-serien 2021, mästare i den första Thailand Mixed 2022, amatörmästare i den första Thailand Mixed 2022, topp 60 i 2021 års TrustGolf Tour Order of Merits, topp 20 i 2022 TrustGolf Tour Order of Merits , sponsorinbjudningar, amatörer från Thailand Golf Association och de från Monday Qualify.

Den andra Thailand Mixed är en av de tre Thailand Mixed-serierna som kommer att välja ut de två bästa spelarna på TrustGolf Tour Order of Merits 2022 för att tävla i TrustGolf Women's Scottish Open som är planerat mellan 28-31 juli på Dundonald Links i Ayrshire, Skottland.

........................................................................

 Om TrustGolf

 TrustGolf, ett inomhusträningscenter med avancerad teknik, har stöttat internationella turneringar inklusive "TrustGolf Women Scottish Open", en Ladies European Tour som samsanktionerats med LPGA Tour-evenemanget mellan 2021-2025. Ett stort antal världsledande golfare anmälde sig till evenemanget som bidrog till att främja en god image för Thailand. Dessutom fick thailändska kvinnliga spelare, under stöd av TrustGolf, möjligheten att tävla i det europeiska evenemanget.

Mellan 2020-2021, förutom fem Thailand Mixed-serier som hölls av TrustGolf, anordnade TrustGolf Tour även TrustGolf Amateur Qualifier 2021 som valde ut spelare att tävla i IMG Academy Juniors World (San Diego och Florida Challenge) och Amatör för män och kvinnor i Asia Pacific . Under 2022 kommer TrustGolf att vara värd för fem Thailand Mixed arrangerade av TrustGolf-evenemang (med en total prispengar på 17 miljoner Bt) och två TrustGolf Asian Mixed-evenemang, tresanktionerade av Asian Tour, Ladies European Tour och TrustGolf Tour (totalt prissumma på 1.5 USD miljoner prispengar) på Siam Country Club Pattaya Waterside i april. Dessutom kommer det att finnas TrustGolf Link Series som kommer att fungera som Access Series for Ladies European Tour som också inkluderar TrustGolf Scottish Open (2 miljoner USD i prispengar).

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/