Pattaya City för att påskynda färdigställandet av huvudkontrollcentret på Koh Larn för CCTV och räddningstjänst

FOTO: STV

Koh Larn-

  Sonthaya Khunpluem, Pattayas borgmästare, gav en uppdatering idag, den 14 mars 2022, om konstruktionen och förbättringsframstegen för Tawaen Beach Office, och uppgav att byggnaden som består av tre våningar på en yta på 775 kvadratmeter redan är färdigställd. och det återstående arbetet är bara byggnadens inredningsdetaljer.

Han räknar med att bygget ska vara klart inom kontraktstiden (dock inte angett något exakt datum) och att byggnaden kommer att användas som service- och kontrollcentral för turister och medborgare.

FOTO: STV

Dessutom kommer Tawaen Beach-kontoret att bli ett primärt medicinskt center för att ta emot patienter innan de överförs till Koh Larn Medical Center och Pattaya City Hospital. Inom kontorsområdet byggs ett kontrollrum för att manövrera 195 CCTV-kameror som ska skydda livet och egendomarna för turister och medborgare på Koh Larn och drivas dygnet runt. Slutligen har 30 nödskåp installerats i nyckelområden runt ön för att ta emot akuta eller brådskande förfrågningar 24 timmar om dygnet som kommer att riktas till officerarna i kontrollrummet.

FOTO: STV

Kontrollrummet kommer att drivas av en specialiserad utlokaliserad entreprenör i framtiden för bekvämlighet och säkerhet för medborgare och turister på Koh Larn, avslutade borgmästaren.

TPN media noterar att kontrollcentret hade varit ett projekt under utveckling under en tid, med ett liknande program redan på plats i Pattaya. Målet att ha CCTV-kameror över hela ön och nödboxar kommer, enligt stadens tjänstemän, att avsevärt förbättra säkerheten och tillåta brottsbekämpande myndigheter att utreda och granska fall med större lätthet.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.