Pattaya City för att organisera evenemanget "Morning Drip 2022" för kaffeälskare den första söndagen i varje månad

Pattaya-

 Pattaya City, i samarbete med Cafe & Bistro Club Pattaya/Chonburi och andra relevanta tjänstemän, planerade att hålla evenemanget "Morning Drip" den första söndagen i varje månad fram till september.

Torsdagen den 17 mars 2022 i Pattayas stadshus, Mr. Wuttisak
Reamkitjakarn, Pattayas biträdande borgmästare, ledde ett möte för att organisera evenemanget "Morning Drip 2022" med många relevanta tjänstemän närvarande vid mötet, inklusive Mr. Tanakorn Wanaphuti, ordföranden för Cafe & Bistro Club Pattaya/Chonburi som planerade händelse.

"Morning Drip 2022" kommer att pågå från april till september (8 månader) och det kommer att hållas den första söndagen i varje månad från 07.00 till 09.00 på vissa landmärken i Pattaya i hopp om att främja turism och blidka kaffeälskare enligt lokala medier.

Från och med idag avslutade mötet många viktiga frågor som säkerhet, trafikledning, renlighet och toalett för att bygga upp en bra image för Pattaya.

Vi kommer att ha mer information när platsschemat är klart!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.