58-årig man överlever efter att ha blivit påkörd av ett tåg i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Phanthong District, Chonburi

En 58-årig man rapporterades som allvarligt skadad efter att ha försökt begå självmord genom att bli påkörd av ett tåg med ett möjligt motiv att följa efter sin avlidne vän.

Phan Thong-inspektören Mr. Charuk Pothong och räddningsteamet åkte till Bang Nang – Phanthong-järnvägen, Na Pradu-distriktet, efter att ha fått en nödrapport om att en man blev påkörd av ett tåg.

Vid händelsen låg offret, vars namn undanhölls enligt redaktionell policy, 58, medvetslös med svåra huvud- och armskador, kraftiga blödningar och frakturer på axlarna. Han fördes sedan snabbt till en akutenhet på ett närliggande sjukhus, enligt rapporten.

Cirka 200 meter från olycksplatsen stod ett gult tåg med nummer 5116 parkerat med en blodfläck framtill och bredvid låg en motorcykel, grå, Yamaha Mate 100, som tillhörde offret.

Tågoperatörerna lämnade ingen information till pressen och körde omedelbart iväg tåget efter att ha lämnat ett kort uttalande till polisen enligt lokala medier.

Somkid Kamnuek, 50, offrets granne, avslöjade att offret tre dagar tidigare berättade för honom att han var stressad över sin fru och sitt barn. Han hade stöttat sin fru och sitt barn tills de båda uppnådde en doktorsexamen och en kandidatexamen men hade nyligen stött på personliga problem med dem som härrörde från ekonomiska relaterade argument.

Och tidigare hade hans närmaste och bästa vän plötsligt gått bort, vilket möjligen drev honom att försöka begå självmord, enligt Mr. Somkids spekulationer.

Ett ögonvittne uppgav att offret medvetet körde in sin motorcykel i tåget men överlevde eftersom han bara blev "huggen" vid sidan av tåget mot en fullträff. Oavsett vilket led han fortfarande allvarliga skador och stannade kvar på ett lokalt sjukhus som presstid.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.