Courtyard by Marriott North Pattaya öppnar sina dörrar vid Thailands dynamiska östra kust

Pattaya, Thailand –

Courtyard by Marriott, det banbrytande varumärket med det största globala fotavtrycket av hotell inom Marriott Bonvoys portfölj med 30 extraordinära varumärken, tillkännagav idag öppningen av sitt nyaste hotell i den populära fritidsdestinationen Pattaya i Thailand. Courtyard by Marriott North Pattaya är inställt på att välkomna gäster i komfort och stil med inbjudande utrymmen, genomtänkta bekvämligheter och teknik som tillgodoser behoven hos nästa generations affärs- och fritidsresenärer.

Beläget några minuter från Wongamat Beach i Naklua, norra Pattaya, ligger det nya hotellet bara två timmars bilresa från Bangkok och 1.5 timme från Suvarnabhumi flygplats, vilket gör det lättillgängligt för både lokala och internationella gäster. Gäster som bor på Courtyard by Marriott North Pattaya kan njuta av många av de lokala attraktionerna i staden, från vattenparker och butiker i världsklass, inklusive Terminal 21 och Central Festival, till kulturella platser som Sanctuary of Truth och flytande marknad, mästerskap golfbanor, vackra stränder och Pattayas berömda Walking Street.

"Det ger mig ett stort nöje att avslöja det senaste tillskottet till Courtyard by Marriotts varumärkesportfölj i Thailand. Designad för att ge gästerna allt de behöver för att ta sig framåt, Courtyard by Marriott North Pattaya är det idealiska valet för banbrytande affärs- och fritidsresenärer”, säger Jakob Helgen, områdeschef för Thailand, Vietnam, Kambodja & Myanmar, Marriott International. "Vår Select Services-portfölj driver fart för tillväxt i regionen med en spännande pipeline. Med internationella gränser öppnande ser vi fram emot att välkomna internationella resenärer med utökade reseval och diversifierade upplevelser.”

Accentuerar modern design som omfattar komfort och funktionalitet, det nya hotellets inredning innehåller också element och mönster från sanden och stranden, vilket skapar en koppling till det lokala samhället. Gästerna kan välja mellan 233 moderna rum och sviter, allt från de 28 kvadratmeter stora Superior-rummen och Premier-rummen till de större 37 kvadratmeter stora Deluxe-rummen, rymliga 41 kvadratmeter stora Deluxe-sviter och förstklassiga 44 kvadratmeter Courtyard Suites, som är utrustade med bekväma sängkläder, ergonomiska arbetsytor, LCD-TV, gratis Wi-Fi och rymliga badrum i marmor med regndusch för att säkerställa en lugn och produktiv vistelse. Rummen har också en fönstersidstol av märket, vilket ger gästerna en perfekt plats att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av utsikten.

Matställena på hotellet inkluderar Café 22, en restaurang som är öppen hela dagen och som serverar ett brett urval av lokala och säsongsbetonade rätter tillsammans med internationella favoriter i en livlig atmosfär med öppna kök. Detta är det perfekta stället att kickstarta dagen med en energigivande frukostbuffé, ta lätta tilltugg och hälsosamma snacks hela dagen och njuta av minnesvärda kvällsmåltider. Surfbaren vid poolen är en utmärkt plats för att njuta av uppfriskande drinkar medan du blickar ut över Pattayas skyline. Spart's Bar är där gästerna kan koppla av och varva ner över tillverkade cocktails, kallbryggt kaffe och mer av en expertmixolog och barista.

När besökare inte arbetar eller utforskar områdets många lokala attraktioner, kan de träna på 24/7 Fitness Center, med sin toppmoderna utrustning, omklädningsrum och duschar, eller njuta av solen på det inbjudande taket pool, medan barnen hålls fullt engagerade och underhållna på Kid's Club, med sina lekzoner inomhus och utomhus.

För affärsresenärer och mötesplanerare kan Courtyard by Marriott North Pattayas Grand Ballroom stå värd för exceptionella evenemang. Detta imponerande 230 kvadratmeter stora, pelarfria mötesrum kan vara värd för medelstora möten eller sociala tillfällen, eller delas upp i två mindre utrymmen för mer intima evenemang. Foajén är också ett utmärkt alternativ för kaffepauser och cocktailmottagningar.

“Pattaya är ett fantastiskt resmål och har mycket att erbjuda till alla typer av resenärer, från affärsresenärer som besöker de livliga affärsparkerna på östra kusten till par som söker en plats för avkoppling vid stranden, och familjer eller vänner som planerar en energigivande semester med massor av aktiviteter. Vi ser fram emot att välkomna resenärer till Pattaya och erbjuda dem samma fantastiska servicenivåer och fantastiska gästfrihet som våra gäster har förväntat sig av Courtyard-hotell över hela världen, säger Shashank Singha, General Manager, Courtyard by Marriott North Pattaya.

Gästerna kan vara säkra på att Courtyard by Marriott North Pattaya upprätthåller de högsta hälso- och säkerhetsstandarderna under Marriott Internationals globala "Commitment to Clean". Den har också certifierats av programmet Amazing Thailand Safety & Health Administration Extra Plus (SHA++).

Courtyard by Marriott North Pattaya blir det tredje Courtyard-märkta hotellet i Thailand och ansluter sig till det populära Courtyard by Marriott Bangkok och det nyligen öppnade Courtyard by Marriott Phuket Town. För mer information om Courtyard by Marriott, besök courtyard.marriott.com.

OM COURTYARD AV MARRIOTT NORTH PATTAYA

Courtyard by Marriott North Pattaya är perfekt beläget på en lugn plats nära Wongamat Beach i Naklua, norra Pattaya, omgiven av lokala attraktioner, restauranger, barer och butiker men ändå bara två timmars bilresa från Bangkok och 1.5 timme från Suvarnabhumi flygplats. Detta moderna hotell har 233 moderna rum och sviter, ett fitnesscenter, barnklubb, takpool, poolbar, restaurang som är öppen hela dagen och lobbylounge. Mötesplanerare kan också vara värd för exceptionella evenemang i den flexibla Grand Ballroom. Besök www.marriott.com/hotels/travel/pyxnp-courtyard-north-Pattaya.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.