Creamfields elektroniska musikfestival kommer till Pattaya senare i år? Ledtrådar pekar åt det hållet....

Pattaya, Thailand-

  Efter över två år utan större festivaler i Thailand (även om några mindre musikfestivaler i Pattaya med strikta regler som ingen dans, bara sittplatser etc... har ägt rum) på grund av hårda Covid-19-restriktioner, oändliga stängningar av barer och nattliv, restriktioner, mandat och andra föremål som allvarligt skadade Thailands rykte om bra nattliv och turism, ser det ut som att ett visst hopp "kan" vara vid horisonten.

Creamfields, som presenterar sig som den ledande EDM-musikfestivalen i Storbritannien, lanserades första gången 1998 i Winchester och anses över hela världen som en ledande musikfestival och evenemang.

Än så länge är detaljer nästan obefintliga, men eftersom vi har börjat få brev om det här på TPN tänkte vi göra en kort artikel om det. Live Nation och One Asia står enligt uppgift bakom evenemanget.

Creamfields har retat, som ses nedan, händelsen på sociala medier i veckor, även om inget fastställt datum har meddelats och ingen fast plats...förutom GPS-koordinater.

Var pekar dessa GPS-koordinater?

  Pattaya. 

Naturligtvis, för närvarande är massiva evenemang och festivaler fortfarande i princip förbjudna i Thailand, nattlivet är fortfarande lagligt stängt, barer måste kallas "restauranger", stängningstiden är 11:00, lagligt i hela landet för försäljning av alkohol, för tredje året i en rad Songkran "tonas ner" till religiösa och ceremoniella evenemang utan vattenstrider eller fester tillåtna, konserter som har tillåtits har haft omfattande regler som förbjuder dans, upprätthållande av social distansering, etc.

För att evenemanget ska ha en chans att gå bra måste alla restriktioner i princip tas bort, vilket för närvarande Thailand siktar mot juli för att göra det. Det är dock inte på något sätt en garanti eller ett löfte som är "satt i sten" och det är säkert att Creamfields-arrangörer kommer att hålla ett öga på statusen för Covid-restriktioner och situationen i Thailand.

Vi kommer att hålla ett öga på den här historien för ytterligare tillkännagivanden i framtiden.

Du kan också följa Creamfields Facebooksida här:https://web.facebook.com/CreamfieldsThailand/

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/