Fototur: Pattaya Beach Club - fantastisk mat, dryck, levande musik och atmosfär i hjärtat av staden

Pattaya –

  Pattaya Beach Club serverar utsökt mat och dryck med livemusik, DJ:s och en välkomnande atmosfär samtidigt som de möter Covid-19-åtgärder mitt i stadens hjärta.

Pattaya Beach Club ligger mitt i Tree Town i Soi Bua Khao, Banglamung, som av många invånare och turister beskrivs som Pattayas nuvarande puls.

Klubben har en mängd olika thailändsk och europeisk mat och kalla drycker med speciella kampanjer. Kunderna är välkomna att njuta av utsökt mat och dryck med livemusik och en DJ på scenen under "prime time" kvällstid.

Klubben har många vackra hörn för att ta bilder vid poolen och en lounge på övervåningen för att njuta av utsikten.

Pattaya Beach Club inspekterades nyligen av stadens hälsovårdstjänstemän och Pattaya-polisen efter falska anklagelser på sociala medier om att inte följa Covid-19-reglerna. Hälsovårdstjänstemän och brottsbekämpande myndigheter rapporterade att de var mycket nöjda med sin inspektion och avfärdade anklagelserna, och ställde sig bakom Beach Club och sa att alla som går in i klubben måste visa ett ATK (snabbt Covid-19)-test, gå igenom en temperaturkontroll och en desinficeringsstation. Klubben städas före öppning varje dag och bord och solstolar har varit tryggt socialt distanserade från andra grupper så att kundernas säkerhet är högsta prioritet.

Pattaya Beach Club är öppen varje dag från 6:00 till 11:00

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.