En berusad burmesisk man knivhugger sin syster till döds i Sri Racha på grund av bråk om sitt frekventa drickande

FOTO: Jaru Suksri / Toppnyheter

Sri Racha –

  En berusad burmesisk man har knivhögg sin syster till döds efter att ha bråkat i deras delade hyresrum i Sri Racha, enligt uppgift efter ett gräl om den misstänktes dryckesvanor.

Sri Racha-polisen underrättades om händelsen mitt på eftermiddagen onsdagen den 23 mars i ett hyresrum i Nong Kham-distriktet.

Polistjänstemän anlände till platsen för att hitta kroppen av den avlidna kvinnan som identifierades som Nu Nu Way, 40, medborgare i Myanmar. Hon hade blivit knivhuggen flera gånger i huvudet och en kökskniv hittades liggande i närheten.

Den misstänkte Tay Mi, en 45-årig medborgare i Myanmar som var kraftigt berusad, fördes till Nong Khams polisstation.

Den misstänkte sa till polisen att han var Nus äldre bror. Han erkände att han var berusad, men förnekade att han hade ett alkoholproblem, vilket också var den rapporterade orsaken till bråket mellan hans syster och honom själv. Tay uppgav för polisen att han blev så kränkt av "falska anklagelser" från sin syster att han bestämde sig för att knivhugga henne till döds.

Den misstänkte verkar inte visa någon ånger för händelsen, enligt Sri Racha-polisen, och fortsatte att förneka att han hade några problem med att dricka.

Den misstänkte kommer att åtalas för grovt mord och är fortfarande häktad vid presstillfället.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.