Kvinna skadad efter att ha blivit knivhuggen av ex-pojkvän i Chonburi efter en inhemsk tvist

FOTO: Panapong Humtong

Chonburi –

En 39-årig kvinna har ådragit sig skador efter att hon enligt uppgift knivhöggs av sin ex-pojkvän i Mueang Chonburi-distriktet.

Don Hualor-polisen underrättades om händelsen klockan 2 igår, torsdagen den 00 mars, på en sovsal i Don Hualor-distriktet.

Räddningspersonal och polis kom till platsen för att hitta Tipaphon Siaru, 39. Hon hade ådragit sig allvarliga skador från ett stick i magen.

En annan man, som av Don Hualor-polisen endast identifierades som Mr. A, hade ådragit sig skador från en knivsår i axeln. De fördes båda till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp. Relationen mellan den skadade mannen och paret klargjordes inte omedelbart av någon inblandad part.

Don Hualor-polisen grep senare den huvudmisstänkte i närheten, Pattanayu Sumotayakun, 22, som fortfarande var i besittning av en kökskniv, som tros vara vapnet som användes i den väpnade attacken. Han fördes till en lokal polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. Pattanayu vägrade prata med pressen.

Sovsalens vaktmästare, herr Sittichai Nuasawai, 35, berättade för TPN media att bråket hade orsakats av en tvist mellan de två männen om Tipaphon och hennes kärlek, men detta bekräftades inte av någon av parterna.

När presstidpunkten var klar förblev de två skadade personerna under medicinsk vård medan Pattanayu förblev häktad anklagad för väpnad misshandel, som kan uppgraderas till mordförsök baserat på den pågående utredningen. Don Hualor-polisen väntade på att intervjua Tipaphon och Mr. A innan de slutförde några ytterligare anklagelser.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.