Beach Summer Food Festival 2022 äger rum från 31 mars till slutet av april på Central Mall på Pattaya Beach

Pattaya-

Beach Summer Food Festival 2022 kommer att äga rum den 31 mars på Central Mall på Pattaya Beach med många kända musikband som uppträder i evenemanget.

Banden inkluderar Violette Wautier (1 april), Num Kala (5 april), Klear (10 april), Paradox (19 april), Lomosonic (22 april), Blackhead (26 april) och Wanyai Monik (29 april). Festivalen öppnar portarna för inträde vid varje konsert kl. 5 på bottenvåningen i Central Mall Pattaya Beach, och föreställningarna börjar kl. 00

På grund av den pågående Covid-19-pandemin kommer evenemanget dock att vara under vissa regler för Covid Free-inställning som nämns nedan:

1. Antalet deltagare är begränsat till högst 1,000 XNUMX personer.

2. Deltagare måste registrera sig via Thai Chana-applikationen innan de går in.

3. Deltagarens kroppstemperatur måste vara under 37.5°C.

4. Masker är obligatoriska.

5. Alla deltagare måste vara helt vaccinerade (minst två doser) eller testade negativa med ett snabbt antigentest med resultatet inte över 72 timmar att presentera för evenemangspersonalen.

6. Handdesinfektion krävs.

7. Ingen dans, alla gäster måste sitta.

Du kan boka din plats kl https://www.facebook.com/mouthsepty (12.00 – 18.00) eller ring 064-805-1247.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.