Två berusade fabriksarbetare i Chonburi knivhugger varandra efter att ha bråkat om vem som är den hårdare arbetaren

Chonburi-

Två "vänner" som arbetade i en fabrik tillsammans hamnade i ett knivbråk efter att ha bråkat om vem som var den hårdare arbetaren när de drack alkohol tillsammans förra helgen.

Söndagen den 27 mars 2022, runt 1:00, fick polisen från Chonburis polisstation rapporter om ett knivslagsmål i Nong Khang Khok-distriktet, Mueang-distriktet, Chonburi, innan de rusade till platsen med räddningspersonal. Vid slagsmålsplatsen hittades Mungkorn Phongnu, 48, stönande i vånda med flera knivhugg i revbenen. Utspridda runt honom låg flaskor med sprit, en trasig spetskniv och en liten blodpöl. Den skadade fördes snabbt till Chonburi sjukhus. Enligt en granne som polisanmälde bråket, en vän till de skadade, Thaksin Chalardlert, 39, som jobbar i samma fabrik och han drack tillsammans innan de bråkade om sitt arbete som snart följdes av ett rop. av smärta från den skadade. Thaksin var fortfarande berusad när polisen kom och hävdade att han först blev attackerad och bara försvarade sig.

Han greps av Chonburi-polisen för vidare utredning. Det var oklart, noterar TPN media, som var den hårdare arbetaren.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

                                                     

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.