30 par av Thai Airways flygstolar sålde slut inom en minut efter att de lades ut till försäljning online igår

Bangkok -

Totalt 30 par Thai Airways-stolar såldes slut inom en minut efter att de lagts ut till försäljning via Airways Facebook-livekanal igår, den 29 mars.

Sätena på Thai Airways Airbus A330-300 kom med tre färger (rosa, gul och lila) och såldes till ett pris av 35,000 2 baht/par på onsdag eftermiddag runt 00:XNUMX. via Facebooksidan 'TG Warehouse Sale'.

Enligt TG-tjänstemannen hade alla platser tidigare varit i tjänst och var fortfarande funktionella. De valdes ut och rengjordes innan de släpptes ut till försäljning. Sätet kan utökas till 4 tum om det inte är fäst vid ett golv och till 6 tum om det är fäst.

Försäljningsmeddelandet hade väckt allmän uppmärksamhet och utbredda kommentarer på sociala medier. Försäljningen stängdes dock inom en minut efter att alla de 30 paren var slutsålda och gav en total inkomst på 1,050,000 XNUMX XNUMX baht.

Sätena skulle levereras till kunderna den första veckan i maj, uppgav tjänstemannen.

Foto med tillstånd: TG Lagerförsäljning

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.