Pattaya International Fireworks Festival hedrad som "1 av 3 stora marina turismfestivaler i Asien"

Pattaya, Chonburi-

Igår, den 29 mars, avslöjade Pattayas stadschef Mr Pramote Tubtim framgången med Pattaya International Fireworks Festival efter att den nyligen hedrades som "en av de tre stora marina turismfestivalerna i Asien" av International Festival and Event Association of Asia eller IFEA. Festivalen hålls normalt i slutet av november i Thailand längs Pattaya Beach Road och var ursprungligen för att fira den avlidne kung Bhumibol Adulyadejs regeringstid. Pramote sa att denna utmärkelse var ett stort nöje för alla medborgare i Chonburi. Det var nästan 20 länder som deltog i denna internationella fyrverkeritävling, och Pattaya International Firework Festival valdes lyckligtvis ut i den sista omgången. Stadens borgmästare tillade också att Pattaya stad kommer att fortsätta att förbättra detta evenemang till det bättre såväl som andra i Pattaya så att det kommer att få samma ära under nästa år.

TPN noterar dock att på grund av pågående Covid-19-restriktioner och åtgärder och en plan för att behandla viruset som endemiska stora händelser kommer de mestadels att vara i kvartal 3 och kvartal 4 i år, så länge det inte finns fler Covid-19-problem.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.