SKAL International Bangkok presenterar donation för att hjälpa barn på Good Shepherd Home Foundation

PR/Bangkok-

James Thurlby President för SKAL International Bangkok överlämnade en checkdonation på 30,000 XNUMX Baht till syster Louise Horgan (bakre raden andra vänster) grundare av Good Shepherd Home Foundation vid stiftelsen i Dindaeng-distriktet nyligen. På bilden syntes också Kanokros Wongvekin (bakre raden längst till vänster) PR-direktör för SKAL International Bangkok och Chalaad Sungkalurk (bakre raden längst till höger) och barnen.

Donationen var en del av intäkterna från välgörenhetsnätverk för jullunch som anordnades av SKAL International Bangkok i december på Okura Prestige Hotel Bangkok.
Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/