TPN går med Pattayas affärsoperatör "Khun Mam" för donationer av mat och förnödenheter på Glory Hut Foundation i går

Pattaya –

Khun Mam, en representant från Pattayas affärsoperatörer, och Punnipa Flowers, VD för Pattaya News, donerade tillsammans mat och förnödenheter till Glory Hut Foundation för att fira Khun Mams födelsedag igår, den 1 april.

Khun Mam och Pattaya News delägare hade erbjudit jordbruksutrustning och odlade jordpåsar för plantering i Foundation tillsammans med torkad mat och förnödenheter som en del av Khun Mams födelsedag.

Personal från Glory Hut Foundation tackade också laget genom att spela gitarr, sjunga en födelsedagssång och önska Khun Mam grattis på födelsedagen.

Glory Hut Foundation, ett tillfälligt boende för hiv/aids-infekterade patienter, behöver fortfarande din hjälp. Alla som vill hjälpa patienterna är välkomna att erbjuda torkad mat och andra förnödenheter till patienterna. Vuxenblöjor storlek M och L behövs mest för tillfället. Om du är intresserad, kontakta Glory Hut Foundation, Pattaya, på 088-218-0158.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.