Pattaya-polisen slog till mot en illegal spelfest i Pattaya-området

Bang Lamung, Chonburi – 

  Pattaya-polisen slog till mot en illegal spelfest igår i Bang Lamung, Chonburi. Tio påstådda spelare greps.

Den 2 april 2022, chefen för Pattayas polisstation Kunlachart Kunlachai och 20 officerare från Crime Suppression Division slog till mot ett spelande som gömts i Soi Thappraya 15, Pattaya City, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi. Tio personer ska ha arresterats med spelverktyg som koppar, tärningar, resultattavlor och tuppar för ett påstått olagligt tuppslagsmål.Före razzian fick poliserna ett samtal från en hemlig agent som underrättade polisen om att en hasardspelsfest i hemlighet hölls i ett övergivet område i Soi Thappraya 15. Efter polisens uttalande skingrades spelarna plötsligt i alla riktningar när polisen anlände , och några flydde genom att klättra över väggar. Så småningom greps dock 10 personer och väntade på ytterligare åtal. Till slut uppmanade superintendent Kulachat folk att omedelbart rapportera alla former av illegalt spelande i Pattaya-området till Pattayas polisstation.

TPN media noterar att Thailand har några av de strängaste anti-spel lagarna i världen. Tuppfäktning är tekniskt sett lagligt, men att spela på slagsmål är mot lagen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.