Bråk uppstår efter att grannen påstås spela hög musik i Chonburi-området

Chonburi – 

Ett gräl utbröt efter att en manlig, påstådd berusad granne spelade hög musik i Chonburi.

Runt klockan 10.00 den 3 mars gick polisen från Chonburis polisstation till ett hus i Nong Khang Khok-distriktet, Mueang-distriktet, för att stoppa en granntvist.TPN-reportrar och polis gick till platsen för att hitta Jumpon Nophasit, 38, bråkade med flera grannar som anklagade honom för att ha spelat musik för högt och orsakat störningar i grannskapet. Grannarna sa att han hade gjort detta i över två år, men de var rädda för att engagera sig eftersom han påstod sig känna mäktiga människor.Å andra sidan hävdade Jumpon att han varken var full eller spelade hög musik. Grannarna, sa Jumpon, var de som försökte attackera honom och hans karaktär. 

Polisen bad honom dock att sluta spela musik och orsaka olägenheter, annars skulle han åtalas för allmänt ordningsstörning. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.