BARE KNUCKLE FIGHTING CHAMPIONSHIP THAILAND 2: ‘ICONIC IMPACT’ KOMMER DEN 7 MAJ

Världens snabbast växande och mest förödande stridssport, Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) Thailand, är TILLBAKA!!

Kampen kommer att återvända för andra gången, men ännu mer episk lördagen den 7 maj 2022, live från det världsberömda och flerfaldigt prisbelönta Royal Cliff Hotels Pattaya Exhibition And Convention Hall (PEACH). Evenemanget går live kl. 6 ICT och kommer att vara tillgängligt över hela världen på BKTV app. Vi är bara en dryg vecka kvar!!!

Det kommer också att hållas en presskonferens och invägningar den 6 maj, dagen före evenemanget. Håll utkik efter oss för att täcka presskonferensen mellan 2:00 och 4:00 den 6 maj!

BKFC Thailand 2 ‘Iconic Impact’ presenteras av Nick Chapman och Vathanai Vathanakul. Nick är en före detta MMA-mästare och VD för BKFC Thailand. Han är en framstående figur i den thailändska kampscenen, dömer ofta storskaliga slagsmål, främjar evenemang, leder fighters och bidrar till tillväxten och excellens av den thailändska kampsportscenen. Hans affärspartner, Khun Vathanai Vathanakul, är president och son till grundaren och ägaren av Royal Cliff Hotels Group och PEACH (Pattaya Exhibition and Convention Hall), där han vill ge gästfrihet i världsklass och en elitlivsstilssidan till denna spännande sport.

Som ett lag vill de marknadsföra Thailand som ett nav för stridssporttävlingar i världsklass i Asien. BKFC Thailands VD Nick Chapman säger: "Vårt mål är att inspirera och göra det möjligt för de otroliga fighters, tränarna och gymmen i Thailand att uppnå varaktig konkurrenskraftig excellens och bygga ytterligare ett lukrativt företag kring våra aktiviteter. BKFC Thailand strävar efter att ge många möjligheter, kul och spänning för alla här i Thailand.”

BKFC Thailand 2 kommer att ha två titelmatcher. I huvudeventet kommer den tidigare boxningsvärldsmästaren Sirimongkhon Lamthuan, Sirimongkhon Lamthuan, att försöka lägga till det inledande BKFC Thailand Light Heavyweight Championship-bältet till sin samling i sitt hemland mot den ryska Muay Thai framstående "Street Fight Mike" Mikhail Vetrila.

Co-main eventet kommer att sätta BKFC Thailands första titel i Strawweight Championship på spel när den franska regionala Muay Thai och Lethwei världsmästaren Souris Manfredi möter den grekiske anfallaren och flerfaldiga Muay Thai mästaren Fani Peloumpi.

Kortet kommer att vara värd för flera andra spännande matcher, inklusive den dekorerade kickboxaren Tofan Pirani mot Arash Mardani, en brottare i världsklass som kommer efter 3 raka vinster genom KO i boxning, Muay Thai och BKFC, och BKFC Thailand 1: "The Game Changer ” Main Event-vinnaren Keivan Soleimani mot 300-kamper stridssportveteranen Paitoon “Rock” Jaikom.

Det finns också tre rematcher mellan bittra rivaler. I tungvikt kommer Irans Akbar Karimi att försöka hämnas på en före detta Muay Thai fiende, Steve "Panda" Banks från USA. I lättviktsdivisionen är ett par 25-åringar från Thailands underjordiska stridskrets inställda på att gå till kamp i en aggmatch som har bryggt på och fått uppmärksamhet på sociala medier under några år när Naeem Binhar går upp. mot Sornchai ”Maseng” Kantiphong. Slutligen har det ursprungligen planerade huvudeventet för BKFC Thailand 1: "The Game Changer" mellan Tee Jay Chang och Fabiano Hawthorne flyttats om. När deras fejd rasar kommer en revansch av deras tidigare boxningsmatch med bar knog, som Hawthorne vann genom ett kontroversiellt avbrott i fjärde omgången.

Innan allt detta kommer dock ytterligare fyra spännande matcher att äga rum. Pongpisan ‘Ton’ Chunyong, en publikfavorit, återvänder till action efter en mycket imponerande seger på BKFC Thailand 1: "The Game Changer" för att möta 200-kampsboxning och Muay Thai-veteranen Sudan "Sitpholek" ™ Kulubon. En annan match som garanterat kommer att imponera spelar 20-årige Thanatorn "Mahaheng" Kamwan, som redan har rubriken Muay Thai-shower på några av Thailands största arenor, men han måste möta ett hårt test mot 78-kamper Muay Thai-veteranen Thodsaphon "Konkom" Wannahat. En annan spännande match är den tidigare asiatiska boxningsmästaren Sadudee Srimueang, som kommer att göra sin BKFC-debut mot Thailands sjätterankade superwelterviktsboxare Phatiphan "Tiger" Krungklang. Slutligen kommer kortet att sparkas igång av den tidigare WBC-världsmästaren Usanakorn Thawinsuwanwang i två divisioner när hon kämpar mot den erfarne boxaren Benjamat Phakra.


Sammantaget kommer fighters från tio länder att vara representerade, och alla har en omfattande slående bakgrund, vilket ger en spännande natt av slagsmål. Det fullständiga kampkortet listas nedan.
Main Event – ​​BKFC Thailand Mästerskap i lätt tungvikt

Sirimonghkon Lamthuan (Thailand) vs. Mikhail Vetrila (Ryssland)

Co-Main Event – ​​BKFC Thailand Strawweight Championship

Souris Manfredi (Frankrike) vs. Fani Peloumpi (Grekland)

Lätt tungviktsmatch

Tofan Pirani (Sverige) vs. Arash Mardani

Tungviktsmatch

Steve Banks (USA) vs. Akbar Karimi (Iran)

Welterviktsmatch

Paitoon “Rock†Jaikom (Thailand) vs. Keivan Soleimani (Iran)

Lättviktsmatch

Sornchai ‘Maseng’ Kantiphong (Thailand) vs. Naeem Binhar (Thailand)

Welterviktsmatch

Tee Jay Chang (Storbritannien) vs. Fabiano Hawthorne (Brasilien)

Fjäderviktsmatch

Sudan ‘Sitpholek’ Kulubon (Thailand) vs. Pongpisan ‘Ton’ Chunyong (Thailand)

Flugviktsmatch

Thanatorn ‘Mahaheng’ Kamwan (Thailand) vs. Thodsaphon ‘Konkom’ Wannahat (Thailand)

Lättviktsmatch

Sadudee Srimueang (Thailand) vs. Phatiphan ‘Tiger’ Krungklang (Thailand)

Catchweight Bout – 60 kg

Benjamas Phakra (Thailand) vs. Usanakorn Thawinsuwanwang (Thailand)

Om BKFC Thailand:


BKFC är en globalt erkänd organisation tack vare insatserna från BKFC:s VD och koncernchef, Dave Feldman. Genom att iscensätta spännande, snabba stridsevenemang med bara knogarna har BKFC nått nya höjder i USA, Europa och Ryssland.

Som födelseplatsen för världens mest otroliga stridssport, Muay Thai, är Thailand unikt redo att ta till sig BKFC eftersom vissa tekniker från Muay Thai är tillåtna enligt BKFC:s regler. Muay Thai-fighters är redan bekanta med nära-kvartal hand-to-hand-strider, eftersom Muay Thai innehåller clinching (plommon), grappling, handfighting och slag med slag samtidigt.

Även om dessa förblir främmande koncept inom västerländsk boxning och de flesta andra kampsporter, är de lagliga enligt BKFC:s regler, vilket ger Muay Thai-kämpar flera distinkta fördelar på den unika arenan: – formaliserad omskriven Squared Circle Till skillnad från MMAs bur eller en konventionell fyr- sid boxningsring, BKF (Bare Knuckle Fighting) äger rum inom en unik cirkulär roped scen. Fighters kan inte fastna i ett hörn, vilket gör slagsmål dynamiska och ständigt utvecklande. Detta var en riktigt dynamisk och spännande upplevelse för publiken att se.

Muay Thai fighters har kämpat med bara knogar eller med repade händer i hundratals år. Thailändare är några av de tuffaste och argaste fighterna på planeten, så vi tror att vi kommer att få se världsmästare i BKFC komma ut från Thailand mycket snart.

BKFC Thailand kommer att presentera en serie stridsevenemang som kommer att hållas i Thailand. Våra evenemang kommer att omfatta en traditionell boxningsstil med bar knog, samtidigt som vi använder ett specifikt skapat regeluppsättning som framhäver det halva thailändska clinchen med stansslag som är tillåtna inuti clinchen.

Det här är nytt, det här är spännande och det är så verkligt som det bara kan bli. Bar-knuckle betyder bar-knuckle i denna sport. Fighters inte tejpar eller lindar något över knogarna; det är handskarna av, tån på linjen, och knogen!!

BKFC Thailand vill tacka:

Fighters Friend Naturliga prestationshöjande örtextraktioner, för deras fantastiska stöd.

Italien som levererar importerade drycker till hotell- och restaurangbranschen med ett exklusivt urval av viner importerade från hela världen, premiumsprit, mixers, mineralvatten och kaffe.

Yuth sportutrustning för att ha tillhandahållit alla våra fighter- och officiella kläder. Yuth Sports Gear är fokuserat på att ta med prisvärda sportkläder och utrustning till alla typer av sporter inklusive BKFC Thailand.

Kom och bli en del av något alldeles speciellt och spännande och kolla in BKFC Thailand 2 ‘Iconic Impact’. Du kan köpa biljetter via this länk. Ring 080 317 4131 eller prenumerera på BKTV-appen via denna länk: https://referral.bareknuckle.tv/BKFCThailand

Följ BKFC Thailand

Du kan följa BKFC Thailand på Facebook: @bkfcthailand, Instagram: @bkfcthailand, Youtube: BKFC Thailand, och TikTok: @bkfcthailand eller kolla in webbplatsen på: www.bkfc.com/thailand

Du kan också hålla dig uppdaterad med allt som händer på BKFC:s huvudwebbplats www.bkfc.com och på sociala medier på Facebook https://www.facebook.com/bareknucklefc, Instagram https://www.instagram.com/bareknucklefc/, Youtube https://www.youtube.com/channel/UCEeMsInLdrUbIkbEcNm7g-Aoch TikTok https://www.tiktok.com/@bareknucklefc?lang=en, @BAREKNUCKLEFC

Det är historia i vardande och inte att missa!

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.