Koh Larn ser en ökning av ankommande turister under Songkran-veckan

Pattaya – 

  Företagsoperatörer på Koh Larn märkte ett positivt tecken på att antalet besökare ökade under Songkran-veckan men sa till TPN-reportrar i går att det inte var lika upptaget som innan Covid.

Igår, den 11 april, bildades en ganska stor skara turister vid färjehamnen, Bali Hai, i Pattaya precis innan avspark av Songkran/vattenfestivalen. Enligt färjeoperatörerna hade turister, både utländska och thailändska men mestadels inhemska thailändska turister (cirka 70%), för avsikt att gå ombord på en båt till Koh Larn för att tillbringa sin semester under dessa långa semestrar. Koh Larn, som alltid hade varit en av de mest turistfyllda platserna under varje Songkran, drabbades hårt av pandemin, vilket resulterade i en minskande mängd turister. Situationen verkade nu gradvis förbättras men en av försäljarna sa till TPN att antalet turister fortfarande inte var lika höga som före Covid.

Songkran pågår till runt 19 april i Pattaya och nationellt från 13 april till 15 april. Besökare på Koh Larn bör förstå att på grund av ökade mängder turister kan det bli längre väntetider på färjor.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.