Motorcykelförare dör efter att ha blivit överkörd av lastbil i Ban Bueng

Ban Bueng –

  En kvinnlig motorcykelförare har dödförklarats på platsen efter att hon blivit överkörd av en lastbil i Ban Bueng-distriktet.

Ban Bueng-polisen underrättades om olyckan under den gångna helgen i Ban Bueng-Pattana-korsningen.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta kroppen av Jantaras Memak, 47. I närheten hittade räddningsteam den skadade motorcykeln och en hjälm liggande på trottoaren. Det var oklart om hjälmen bars av Jantaras under olyckan och lossnade eller om hjälmen varit oanvänd.

Lastbilen som var inblandad i olyckan stod vid sidan av vägen med föraren, Mr. Chanaphon, 50, som oskad väntade på platsen. Hans efternamn lämnades inte till TPN-reportrar.

Chanaphon sa till Ban Bueng-polisen, "Motorcykelföraren (Jantaras) bytte omedelbart fil framför min lastbil. Jag kunde inte stanna innan jag kraschade in i henne och körde över henne på tragiskt sätt."

Ett vittne, Wichan Kangwanlertpanya, dök upp för att bekräfta Chanaphons uttalande och berättade för TPN:s reportrar: "Motorcykelföraren (Jantaras) bytte omedelbart fil utan förvarning eller med hjälp av signalljus innan den blev överkörd."

Polisen i Ban Bueng fortsätter sin utredning men hade vid presstillfället inte lämnat in rättsliga anklagelser.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.