Koh Phangans Full Moon Party lockar mer än 10,000 XNUMX thailändska och utländska turister under Songkran

Surat Thani –

  Thailändska och utländska turister, som av Koh Phangan-tjänstemän uppskattas till mer än 10,000 16 personer, samlades på Koh Phangan i Surat Thani för en retro fullmånefest i går kväll, den XNUMX april.

Årets "Back to the Roots" fullmånefest var värd av entreprenörer i Haad Rin-området som ansvarade för hälsokontroll av sina egna kunder innan de tillät dem att delta i festen. Poliser och volontärer sattes också in vid checkpoints vid stranden för att underlätta upprättandet av hälsokontroll och dokumentkontroll och för att ge säkerhet bland turisterna. Haad Rin tjänstemän och polis hävdade att alla Covid-19 försiktighetsåtgärder vidtagits.

Evenemanget startade runt 7:00. när stranden var full av en stor grupp thailändare och utlänningar från hela världen. Enligt officiella prognoser kan antalet turister nå över 10,000 19. Det var en atmosfär som hade försvunnit från Haad Rin i mer än två år på grund av den epidemiska situationen med Covid-2021, även om mindre fester hade ägt rum sedan oktober 2020. Detta uppskattades av Surat Thani-tjänstemän vara den största Full Moon Party sedan februari 19 innan Covid-XNUMX bröt ut i Thailand och över hela världen.

Fullmånefesten "Back to the Roots" såväl som andra aktiviteter under Songkran-festivalen hade resulterat i en uppåtgående ekonomisk fluktuation i Surat Thani-området, beräknad generera en inkomst på 300 miljoner baht för researrangörer och relaterade företag på Koh Phangan .

Foto med tillstånd: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.