PR: Barn sträcker sig efter stjärnorna i Bangkok, men behöver din hjälp

Bangkok, Thailand-

  En språkskola vill att underprivilegierade thailändska barn ska nå stjärnorna genom ett gratis utbildningsprogram för att lära dem astronomi. 

Progressive Language Arts Co., Ltd vädjar om donationer så att de kan köpa ett teleskop för programmet.

"Detta är viktigt för oss eftersom vi tror på att möjliggöra morgondagens ledare genom utbildningsprogram som vi erbjuder gratis", säger vd Sarisa Raktham.

"Vi kommer naturligtvis att tillhandahålla foton och videor till alla sponsorer av utvecklingen av programmet. Alla som direkt finansierar ett teleskop kommer att få observatoriet namngivet till sin ära eller sitt företags ära.”

Inköpspriset kommer att variera från 61,000 132,000 baht till XNUMX XNUMX baht beroende på teleskopets kvalitet och räckvidd. Donationer kan göras via Weeboon plats.

Progressive Language Arts (www.progressivelanguagearts.com) är baserat i Soi On Nut 70/1 i Bangkoks Prawet-distrikt.

Den samlade in 45,000 100 baht vid jul för att ge festliga presenter och matpaket till XNUMX barn i huvudstaden under sitt Gifts for Kids-program. Programmet kommer att utvidgas till Pattaya nästa jul.

Sarisa lanserade Progressive Language Arts i februari 2020 tillsammans med sin amerikanska partner Chris Kayne.

Skolan undervisar samtals- och affärsengelska och thailändska till elever från förskola till chefer. De flesta är thailändska barn i åldern 4-12. Skolan har även en del företagskunder.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/