Fototur på Pattaya Rice Festival, en del av Songkran, igår, den 20 april

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya –

  Först gjorde vi en artikel om en liknande Khong Khaw (ris) festival i Sri Racha som ägde rum igår, den 20 april. Ta en titt som referens.

Sri Racha kommun är värd för en torr storslagen Songkran och risfestival i går

Under Songkran/Thailändska nyåret anses Khong Khaw eller risfestivalen vara en av många unika och traditionella aktiviteter förutom vattenstänk.

Även om det hade skjutits upp i flera år med den sista som hände i april 2019 på grund av Covid-19, i år 2022, återvände lyckligtvis Khong Khaw-festivalen i flera delar av Chonburi trots det ständiga förbudet mot vattenlek och de flesta välkända Songkran-aktiviteter på grund av pågående Covid-19-problem.

Liksom i Pattaya igår, den 20 april, gjorde Khong Khaw-festivalen comeback i Lan Pho Park, Naklua Park och Wat Nong Yai. Följande är några av bilderna på hur atmosfären ser ut efter att den har varit borta i flera år eftersom många lokala invånare kom ut och hade en fantastisk tid med sport, kulturevenemang, musik och mat.

Försiktighetsåtgärder mot Covid-19, såsom temperaturkontrollpunkter, ATK och vaccinationskontroller och obligatorisk maskbärande krävdes.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.