Motstridiga skuldförklaringar efter att en 43-årig man klarat sig undan allvarliga skador när hans pickup välter i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Khaochad

Chonburi –

  En 43-årig förare har klarat sig undan allvarliga skador efter att hans pickup kraschade in i ett centralreservat innan han välte i Phan Thong-distriktet.

Phan Thong-polisen underrättades om olyckan tidigare i veckan, tisdagen den 19 april, på Suk Prayoon Road under mitten av eftermiddagen.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta den skadade blå lastbilen mitt på vägen. Centralreservatet och ett träd på mittreservatet hade också skadats av kraschen.

Föraren, Mr. Kietisak Suhom, 43, från Surin, hade endast ådragit sig lindriga skador och avböjt medicinsk hjälp. Han berättade för TPN media, "Jag körde i cirka 80 kilometer i timmen på väg till min flickväns hem. Det var en sedan som omedelbart bytte fil framför min lastbil. Jag försökte undvika kollisionen men tappade kontrollen över mitt fordon. Min pickup kraschade in i mittreservatet innan den välte."

Sedanföraren som ska ha klippt av Kietisak nekade dock till anklagelsen. Herr Siwakorn, 20, sedanföraren, berättade för TPN media, "Jag är säker på att det inte fanns något annat fordon innan jag bestämde mig för att byta fil med hjälp av min blinkers, men pickupen körde i hög hastighet och sprang av vägen på grund av hans hänsynslösa körning. Det här var inte mitt fel."

Phan Thong-polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan och fastställa vilken förares uttalande som var korrekt.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.