Indisk turist i Pattaya rapporterar stöld av dyrt guldhalsband, hävdar att det togs av en tjuv på Second Road

Pattaya –

  En thailändsk transperson och hennes kvinnliga vän ska ha stulit ett guldhalsband från en indisk turist när de gick på Second Road i Pattaya i natt (april) 21).

HERR. SATHISHKUMAR GOVINDARJU, 45, indisk medborgare, lämnade in en anmälan till Pattaya City Police i går kväll vid 11:30. Han berättade för polisen att händelsen inträffade framför ett hotell på Pattaya Second Road. Polisen inspekterade omedelbart på platsen, inte långt från Walking Street och TPN-reporter anslöt sig till dem.

Sathiskumar berättade för polisen i Pattaya: "Det var en thailändsk kvinna med en transperson som var i sexiga klänningar som stod vid sidan av vägen. Jag gick ensam längs vägen och återvände från en utekväll till mitt hotell. Duon kom fram till mig och försökte krama mig. Jag vägrade då de försökte övertala mig att ligga med dem. Jag avvisade deras närmande och gick därifrån.”

"Jag upptäckte senare att mitt guldhalsband värt cirka 33,000 XNUMX baht hade tagits runt min hals utan att jag märkte det," sa Sathiskumar.

Polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att försöka hitta de två misstänkta för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.