Två lastbilar krockar med båda förarna svårt skadade i Ban Bueng, Chonburi

Ban Bueng, Chonburi –  

  Två lastbilar kolliderade vid 05.30-tiden i Chonburi igår, den 22 april, och skadade båda förarna allvarligt.

En skärmdump av kollisionen.

Pol Överstelöjtnant Saranyapong Angkanawin från Ban Buengs polisstation underrättades om en kollision mellan två lastbilar på rutten 344 Bueng-Klaeng, nära ThaiBev U-sväng, Nong Samsak sub-distrikt, Ban Bueng, Chonburi.

Två lastbilschaufförer, Watchara Thodsungnoen, 46, som fick en allvarlig huvudskada, och Chaiya Jornkaew, 55, lades in på sjukhus på Ban Bueng Hospital, enligt TPN-reportrar. Trots sina skador var de båda pigga, medvetna och medvetna och anklagade varandra för olyckan.

Watcharas lastbil, som enligt uppgift transporterade asfalt, kolliderade med Chaiyas lastbil, som transporterade 20 ton stålspole, vilket resulterade i en blockerad vägbana; därför behövde polis och räddningspersonal föreslå andra förare att använda en genväg. Polis från Ban Buengs polisstation sa till TPN:s reportrar att det var mycket tur att olyckan inträffade på natten med låg trafik, och det fanns ytterligare en genväg för att nå väg 334 före olycksplatsen, annars skulle det ha varit extremt tung trafik. Enligt räddningsstyrkorna var föraren som bar stålspolar på väg att ta en U-sväng, och blev plötsligt påkörd av den andra lastbilen. Å andra sidan hävdade föraren som bar asfalt att stålbilen inte kunde göra en U-sväng ordentligt och blockerade hans väg, så han kunde inte bromsa och kolliderade med dem, vilket orsakade skador på båda männen.      

Till en början behöll polisen bilder av olyckan som bevis och kallade båda förarna till polisstationen för rättsliga förfaranden efter att de hade fått behandling för sina svåra, men inte livshotande, skador.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.