Konst- och terapikonferens på lördag 30 april kl. 6 på Royal Cliff Hotel Pattaya

Pattaya-

Konferenskväll med musikunderhållning!

Val av menyer + 1 flaska vin för 6 personer

Pris 1,500 XNUMX baht/person
Anmälan via mail: mmproche@gmail.com (Begränsade platser).
­
Constance Decharme kommer att berätta om sin konstnärliga praktik och sin uppfattning om konstterapi.
Konstterapi definieras som en process av psykologiskt stöd för en person eller en grupp i svårigheter, centrerad på uttrycket av sig själv, sina tankar, sina känslor och sina konflikter i en process att skapa bilder.

Konstterapins särart uttrycks i användningen av plastmedier som syftar till att förstå och lösa problem, lindra ångest och psykiskt och fysiskt lidande, eller helt enkelt människans eller gruppens evolution och bättre psykologiska väsen.

Att måla med händerna gör att du kan sätta känslorna utanför kroppen och återfå energi. Målet med Constance är att skapa, i Sydostasien, ett utrymme där unga och gamla, ex-klappar och lokalbefolkningen kommer att uttrycka sina svårigheter genom konst.
Glöm aldrig, efter den här typen av initiativ, att ta en stund för att prata och diskutera med talaren. Konferenser görs också för att utöka ditt nätverk, nyckeln till ökad kunskap.

Sammanfattning av våra åtgärder sedan skapandet av Rotary Pattaya Marina
https://www.rotary-pattaya-marina.org/projets.php

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/