Övervakningskamera fångar man som ser ut att stjäla kvinnors underkläder i en tvättstuga i Sri Racha

Sri Racha —

En tvättbutiks övervakningskamera fångade en man som såg ut för att stjäla kvinnors underkläder tisdagskvällen den 3 maj. 

En övervakningskamera fångade en man klädd i en vit långärmad skjorta och långa svarta byxor som såg ut att stjäla kvinnors underkläder och kläder från en tvättstuga i Laem Chabang, Sri Racha, Chonburi, på tisdag kväll innan han flydde på sin blå motorcykel.

Efter händelsen intervjuade TPN-reportrar en 72-årig skötare, Mrs. Sommai Sittchaisrichart, igår, torsdagen den 4 maj. Hon hävdade att hon hade installerat lampor och övervakningskameror runt butiken före denna incident och att hon regelbundet kontrollerade butiken på natten. Vid 10.00-tiden skulle hon göra sina rutinkontroller när hon märkte att en kunds kläder saknades, så hon kollade kameran och upptäckte att den var stulen.

Mrs. Sommai berättade för TPN-reportrar att hennes kvinnliga kunder var livrädda och vädjade till polisen att arrestera den misstänkte så snart som möjligt. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.