25-årig förare fick böter för att ha öppnat sirener olagligt i Pattaya

pattaya 

En 25-årig förare bötfälldes med 1,000 XNUMX baht för att olagligt öppna sirener i allmänna utrymmen i Pattaya medan hans vän hävdade att hans pappa ägde en räddningsstiftelse i Chiang Mai-provinsen.

Idag, den 5 maj, runt 01.30 Pattayas polis underrättades om en Fortuner-förare som öppnade sina sirener i allmänna utrymmen runt Pattaya och förvirrade andra förare. Bilen ska ha varit på väg till Pattaya Sai 3-vägen. 

Pattaya-polisen patrullerade vägen men kunde inte lokalisera bilen, så de gick in i Soi Buakhao och hittade en vit Fortuner med aktiva sirener parkerad framför ett apotek.

Polisen väntade sedan på föraren som kom tillbaka kort därefter tillsammans med tre av hans vänner. Hans namn identifierades som Worawet Chuearod, 25. Han hävdade att han arbetade för en välkänd räddningsstiftelse i Bangkok och var på semester, men hans vän hade ont i magen, så han var tvungen att öppna sirenerna för att ta sin vän till behandling i tid. 

Worawet kunde dock varken uppvisa ett sirentillstånd eller ett räddningskort för polisen. Dessutom sa Pattaya-räddare som tillkallats av polisen att alla räddare kände till regeln att i förtid begära tillstånd att använda sirener.

Det rapporterades också av associerad lokal press att en vän till Worawet också hävdade att hans far ägde en räddningsstiftelse i Chiang Mai-provinsen, men polisen avvisade påståendet och bötfällde föraren med 1,000 XNUMX baht. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.