Pattaya Squid Fair genererade över en miljon i intäkter, säger Pattaya Business and Tourism Association

Pattaya — 

Mr. Boonanan Pattanasin, ordförande för Pattaya Business and Tourism Association (PBTA), tackade alla onsdagen den 3 maj för att de deltog i Pattaya Squid Fair, och sa att det har genererat över en miljon baht i intäkter för Pattaya.

Trots en begränsad budget ansågs Pattaya Squid Fair vara en framgång av alla, särskilt de 30 försäljarna som tjänade nästan 30,000 40,000-XNUMX XNUMX baht per dag, sa Boonanan till TPN-reportrar. 

Dessutom sade Boonanan att han var uppriktigt förvånad över att se 3,000 4,000-1,000 2,000 deltagare varje dag under evenemanget, vilket vida översteg hans förväntan på endast 19 XNUMX-XNUMX XNUMX deltagare trots att Covid-XNUMX-restriktioner fortfarande var i kraft. Pattaya Squid Fair har därför gett över en miljon i intäkter för Pattaya.     

Pattaya Business and Tourism Association drog slutsatsen att de kommer att ständigt komma upp med nya evenemang som Pattaya Squid Fair i framtiden. Faktum är att de redan har en löpning som heter "The Pattaya Morning Drip 2022" - ett litet evenemang för kaffeälskare som hålls varje första söndag i den nya månaden av Cafe and Bistro Club Pattaya.   

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.