Thailand rapporterar lägsta Covid-19 dagliga infektioner under de senaste fyra månaderna, med 7,705 62 nya fall och XNUMX dödsfall

FOTO: BMA Health

Nationella -

Thailand rapporterade de lägsta dagliga Covid-19-infektionerna under de senaste fyra månaderna idag, den 6 maj, med 7,705 62 dagliga fall och 19 nya dödsfall, enligt daglig sammanfattning av Center for Covid-XNUMX Situation Administration (CCSA).

Som bekräftats av folkhälsoministeriet håller antalet dagliga infektioner i Thailand på att bli avsevärt stabilt och minskar gradvis efter Songkran-festivalen.

Antalet dagliga infektioner har också minskat denna vecka. Den 29 april var frekvensen 14,053 9,790 fall medan gårdagens antal var 91 XNUMX. Dessutom ligger den här veckans dödsfall i en stabil takt med ett genomsnittligt antal på XNUMX dödsfall.

Av de 97,672 1,622 infektioner som behandlades på sjukhus och fältsjukhus/sjukhus var endast 778 20.1 kritiska patienter och cirka XNUMX på ventilatorer. Sängbeläggningen var XNUMX procent av det totala antalet patienter.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.