Fem vilda elefanter hittades tragiskt döda nära Lam Khlong Ngu National Park i Kanchanaburi

Kanchanaburi –

Fem vilda elefanter hittades tragiskt döda igår, den 5 maj, efter att ha fallit i ett naturligt slukhål nära Lam Khlong Ngu National Park, Thong Pha Phum-distriktet i Kanchanaburi.

Bilderna lades först upp på en Facebook-sida och visar de sjunkande kadaverna av de vilda elefanterna i jordgropen. Pichet Chaisawat, chef för Lam Khlong Ngu National Park, larmade sedan övervakarna om den dödliga incidenten med elefanterna på torsdagseftermiddagen.

Tjänstemännen anlände sedan till den rapporterade platsen i nationalskogen nära nationalparkens område och upptäckte de nämnda kadaverna av fem elefanter, inklusive två vuxna elefanter, en tonårselefant och två kalvar. De beräknades vara döda i mer än 2 månader. Deras kön var oidentifierbara.

En preliminär inspektion visade att incidentområdet orsakades av jordkollaps, möjligen ett resultat av närliggande underjordsbrytning. Många närliggande områden kollapsade också i stora hål, vilket skadade vilda djur och människor som passerade området.

Till en början skulle nationalparkstjänstemän installera varningsskyltar i området för att hindra människor från att ta sig in i riskområdena och skulle strö hydraulisk kalk på elefantens kroppar innan de grävde ner dem enligt akademiska principer.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.