Pattaya-polisen håller möte med säkerhetsvakter från Pattaya Walking Street för att diskutera förberedelserna för förväntad förestående full återöppning

Pattaya —

Pattaya-polisen höll ett möte med säkerhetsvakter från Pattaya Walking Street igår, den 10 maj, för att diskutera förberedelserna för den förväntade förestående fullständiga återöppningen.

Mötet ägde rum i The Stone House på Pattaya Walking Street med flera högre poliser på plats. Mötet fokuserade på förberedelser som att skaffa en översättare för kundfrågor för att ta hand om turister som skulle besöka Walking Street-ställen efter den fullständiga återöppningen. 

Vidare bad polisen ordningsvakterna att övervaka varje incident som kan eskalera till en farlig situation och att undvika fysisk konflikt med kunder för att bevara en positiv turismbild. Mötet betonade också vikten av att föra register över varje vakt och skapa en linjegrupp som heter "Cyber ​​village walking street" för att rapportera problem som hittats på Pattaya Walking Street. 

”Eftersom många företag på Walking Street öppnar efter nästan två år av tvångsstängningar måste vi ta särskilt hand om besökarna, särskilt när det gäller säkerheten. Detta är ordningsvakternas ansvar som arbetar nära kunderna.” Det uppger polisen i Pattaya.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.