Sri Racha hustjuv stjäl 15,000 XNUMX armbandsur mitt på ljusa dagen medan husägaren är på övervåningen

Sri Racha —

  En lokal husägare rapporterade om en inbrottstjuv som smög sig in i hennes hus mitt på ljusa dagen den gångna helgen och stal hennes armbandsur på 15,000 XNUMX baht medan hon var på övervåningen. 

Igår, den 9 maj, berättade fru Kasama Wachirabunthoon, 31, som bor i en trevåningsbyggnad, till TPN-reportrar att en inbrottstjuv smög sig in i hennes hus klockan 10.00 den 7 maj och stal många av hennes fastigheter inklusive en 15,000 XNUMX baht armbandsur. Vid tiden för brottet berättade hon att hon glömt låsa sin yttergrind och slappade på övervåningen när hon hörde en kraftig smäll som lät som om den var från hennes skåp och sprang genast ner. Det enda hon såg var dock ryggen på den misstänkte som flydde på en motorcykel.    

Enligt säkerhetsfilmerna körde den misstänkte en svart Honda Scooby. 

Fru Kasama berättade för TPN-reportrar att hon för närvarande kämpade från en ekonomisk nedgång och bad tjuven att lämna tillbaka hennes fastigheter. Hon varnade alla att låsa dörren och var alltid vaksam. Polisen i Nong Kham förföljer den misstänkte. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.