Ung man greps för att ha attackerat motorcykeltaxiförare efter att taxiförare påstås ha gjort narr av sin flickväns utseende i Pattaya-området

Pattaya —

En 23-årig man greps i natt för ett fysiskt övergrepp mot en 52-årig motorcykeltaxiförare som ska ha hånat sin flickväns utseende.

Klockan 10.30 igår, den 10 maj, tog Pattaya-polisen emot en misshandelsrapport vid ingången till Soi Pattaya 16/1, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi, och svarade till platsen med räddningspersonal från Sawang Boriboon Thammasathan Foundation . 

Där hittade polisen Chuchat Pansri, en 52-årig motorcykeltaxiförare, med flera kroppsliga skador. Angriparen, enligt rapporten, tillfångatogs snabbt av en barmhärtig samarit och poliser. Han hette Kittithat Thongtae, 23. Han var enligt uppgift fortfarande extremt arg och skrek åt åskådare. 

Enligt en ögonvittnesvideo attackerade Kittithat och hans flickvän mot motorcykelföraren och misshandlade honom medan andra försökte stoppa dem. Kittithat hävdade dock att ryttaren irriterade honom genom att först håna sin flickväns utseende och att alla som förolämpade en annan persons utseende förtjänade att bli attackerad fysiskt.

Kittithat sitter fortfarande i polisens förvar och väntar på rättsliga förfaranden vid presstid.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.