Berusad kvinnlig motorcykelförare dör efter att ha kraschat in i en bil när hon körde fel i Chonburi, hennes motorcykel halverades

Ban Bueng-distriktet, Chonburi —

En 49-årig kvinna rapporterades som avliden efter att ha kraschat in i en sedan och blivit överkörd av en andra bil när hon körde fel över natten i Chonburi.

Igår, den 11 maj, under de tidiga morgontimmarna, underrättades Wutthipong Talam, inspektör vid Ban Buengs polisstation, om en dödsolycka på vägen Nong Chak – Phanat Nikhom 349 i Nong Chak Subdistrict, Ban Bueng District, Chonburi. Det rapporterades av lokala invånare att olyckan inträffade i en farlig kurva med flera dödsoffer tidigare.    

 

Wanpen Udomsamut, en 49-årig kvinnlig förare, dödförklarades på platsen med svåra skador. Hennes id-kort visade att hon bodde i Ban Bueng-distriktet, Chonburi. Hennes svarta Isuzu-motorcykel, som hade gått sönder på mitten, och hennes telefon upptäcktes 10 meter från hennes kropp. 

När hon frågade offrets 47-åriga vän Supawadee Thaopool, som hade kört en andra motorcykel nära sin vän, uppgav hon att hon och hennes avlidne vän just kommit tillbaka från en fest. Hon ska ha erkänt alkohol, körning under berusning och felkörning vid tidpunkten för olyckan. Hon sa åt sin vän att sakta ner, men hennes vän lyssnade inte och tappade plötsligt kontrollen över sin cykel och kraschade in i en sedan och blev sedan klämd av en efterföljande bil. Sedanföraren kom inte undan och ringde polisen, uppgav Supawadee.   

Den 25-åriga sedanföraren, Wichaya Sonsaeng, var i chock och berättade för polisen att olycksplatsen var en S-kurva, och att den avlidne kvinnan körde i fel riktning och kraschade in i honom. Han beskrevs som mycket samarbetsvillig av polisen och inga rättsliga åtal hade väckts vid presstiden.

Kvinnans kropp överfördes för obduktion.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.