Lättmetallfälgar enligt uppgift värda 35,000 XNUMX baht stulna från pickup i Sri Racha

Sri Racha —

Fyra lättmetallfälgar enligt uppgift värda 35,000 XNUMX baht stals från en pickup som tillhörde en fabriksarbetare i Sri Racha.

Runt 1.00 igår, den 12 maj, underrättades Dansak Pooldee, en förhörsledare vid Nong Khams polisstation, om en tjuv/tjuvar som hade stulit lättmetallfälgar från en pickup på Soi Sakkapok, Bueng sub-distrikt, Sri Racha, Chonburi.

Det manliga offret, Wattana Sareetham, en 30-årig fabriksarbetare, berättade i sorg för The Pattaya News reportrar att hans fyra lättmetallfälgar värda 35,000 XNUMX stals från hans vita pickup-bil parkerad framför hans hyresrum. Wattana sa att han tidigare bytte ut de gamla hjulen mot pengar för att köpa lättmetallfälgar och att han bara hade köpt bilen för fyra månader sedan.

Wattana uppgav också att han inte hade pengar för närvarande för att byta ut hjulen och hoppades uppriktigt att polisen skulle fånga den misstänkte.

Polisen i Nong Kham berättade för The Pattaya News att det måste ha funnits minst två misstänkta baserat på tidig granskning eftersom det tog lång tid att ta bort alla hjulen. Inledningsvis skulle relevanta poliser granska säkerhetsfilmerna för att försöka spåra de misstänkta. 

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.