Minibuss kraschar genom väggen in i bensinstationen med två passagerare skadade i Pattaya-området

Pattaya —

En minibuss kraschade genom en vägg in i en bensinstation med två passagerare skadade i Pattaya-området i går kväll. Föraren testades för droger och alkohol.

Runt 5.30 igår, den 15 maj, svarade Pattaya-polisen på en bilolycka med två passagerare skadade på en bensinstation nära Sukhumvit Road, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi.

Polisen hittade en grå Toyota Commuter minivan i demolerat skick. Enligt ögonvittnesrapporter kraschade skåpbilen plötsligt genom en vägg in i en bensinstation.

Polisen upptäckte en ung thailändsk kvinna inne i fordonet med en mindre hjärnskakning och en manlig förare med okända skador (både namn och ålder anges inte). Föraren ska enligt uppgift inte kunna tala sammanhållet om olyckan och orsaken, men båda offren fördes omedelbart till ett närliggande sjukhus.
Raman Ameoch, ett 38-årigt ögonvittne, berättade för TPN Media att skåpbilsföraren körde i hög hastighet och skar av honom innan han tappade kontrollen och kolliderade genom en bensinstationsvägg.

Pattaya-polisen berättade för The Pattaya News att de redan hade behållit säkerhetsmaterial som bevis och skulle intervjua föraren för förhör och ett drog- och alkoholtest.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.