Två elektriker skadades efter att ha fallit av en radioantenn på ett tak i Sri Racha

Sri Racha —

  Två elektriker skadades i morse efter att ha fallit av en radioantenn på ett tak i Sri Racha. Räddningen tog nästan två timmar. 

Sri Racha Sawang Prateep Rescue Foundation reagerade på en olycka med två skadade elektriker som fastnade på ett gymsals tak 6 meter över marken i Sri Racha-distriktet, Si Racha, Chonburi tidigt i morse, den 17 maj 2022. 

Enligt rapporten höll de två elektrikerna Ton (46) och Phajon (båda riktiga namn undanhölls av räddningsarbetare) på att demolera en 6 meter hög radioantenn när de plötsligt föll och föll ner på ett gyms tak. De ådrog sig båda icke-livshotande benskador vid sammanstötningen. 

Enligt räddningstjänstens uttalande var räddningen besvärlig eftersom det tog nästan två timmar för en hinkbil att komma fram för att få ner Ton och Phajon. De fördes sedan till Laem Chabang-sjukhuset för behandling. 

Vid presstid var orsaken till fallet fortfarande under granskning av relevanta Sri Racha-myndigheter och båda männen förväntades återhämta sig på Laem Chabang-sjukhuset.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.