Många områden i Bangkok översvämmades efter flera timmars kontinuerligt kraftigt regn i natt

Bangkok -

Många områden och samhällen i Bangkok stötte på översvämningar på grund av konstant kraftigt regn i natt, vilket resulterade i kraftiga trafikstockningar sedan i morse den 18 maj.

Lokala medier rapporterade att trafikstockningar sågs på många större vägar i staden, som Vibhavadi Rangsit Road, Ram Intra Road, Ratchadaphisek Road och Ngamwongwan Road, på grund av översvämningar i många områden.

Särskilt på gator och sois sågs översvämningar på vägar och gångvägar. Trafikpoliser var stationerade för att hantera trafikleder men det var en kamp då ett stort antal fordon var på vägen och måste sakta ner under översvämningen.

Från och med i morse uttalade premiärminister Prayut Chan-O'Cha angående översvämningen efter flera timmars kontinuerligt kraftigt regn i natt att relaterade myndigheter för närvarande tar hand om och löser problemen. Han bad också om allmän förståelse eftersom dräneringen kan ta lite tid eftersom Bangkok är ganska trångt.

”Jag hoppas att allt skulle bli bättre i framtiden om vi kunde lösa problem. Om trängseln i staden var det ett problem som alla måste hjälpa till med. Om vi ​​inte löste det här kommer det inte att lösa någonting alls”, tillade premiärministern.

Foto med tillstånd: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.