54-årig lastbilschaufför säger att han attackerades av tio män efter en tvist om vägraseri i Chonburi

Phan Thong District, Chonburi

  En 54-årig manlig lastbilschaufför uppgav för polisen att han attackerades av tio män efter en tvist i Chonburi förra helgen. 

Den 21 maj fångade en byggnadsmaterialaffärs säkerhetskamera i Nong Hong-distriktet, Phan Thong-distriktet, Chonburi, en grupp unga män som attackerade en lastbilschaufför, överföll honom fysiskt och skadade hans fordon. Den attackerande gruppen ska ha bestått av ungefär tio män.   

Chan Duangkratok, en 54-årig lastbilschaufför och offret, avslöjade sina sår och sin trasiga vindruta för lokala medier i går, den 25 maj, och hävdade att angriparna slog honom och hans fordon med en metallpinne.

Enligt lokala medier blev Chan avskuren av de misstänkta som anklagade honom för att inte släppa igenom dem. Offret hade för avsikt att förhandla och be om ursäkt, men de misstänkta attackerade plötsligt honom och misshandlade honom med en metallpinne. Chan sa att han var så stressad att han inte kunde sova, och att hans företag, som inte var namngivet, redan hade anmält fallet till Phan Thong-polisstationen.   

Wanchai Santiwanakul, den 53-årige ägaren av byggbutiken och ögonvittne, sa att en grupp på tio män misshandlade offret med en metallpinne. Han var rädd för att bli inblandad, så han kunde bara titta tills de misstänkta flydde. 

Chefen för Phan Thong-polisen Prasert Kulabutdee berättade för TPN media att han redan hade förhört offret och väntade på medicinska resultat som bevis för att lämna in en stämningsansökan mot de misstänkta.         

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.