Na Jomtien kommuns borgmästare besöker Na Jomtien Beach, lovar plantering av träd, förbättringar av gångvägar, hantering av gatuförsäljare

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Sattahip District, Chonburi —

Na Jomtien kommuns borgmästare inspekterade en gångväg vid Na Jomtien Beach denna vecka och lovade sedan länge efterfrågade förändringar.

Tisdagen den 24 maj besökte Rapeepan Rattanakluang, Jomtien kommuns borgmästare, och andra relevanta myndigheter den nyligen utökade Na Jomtien Beach i Na Jomtien sub-distriktet, Sattahip District, Chonburi, för att inspektera den 1,500 XNUMX meter långa strandgången som begärts av många turister och invånare.

Enligt hennes uttalanden sa Rapeepan att gångvägen var i ett försämrat skick och att myndigheterna planerade att fixa den tillsammans med vägytan. Hon tog också upp en specifik plats för gatuförsäljare att verka utan att störa medborgare och turister som ville träna och koppla av på stranden. Dessutom finns planer på att plantera träd och tillhandahålla rastplatser och träningsutrustning på stranden. Det finns dock ingen "infälld" tidslinje för dessa planer.

TPN noterar att förfrågningar om skugga och träd på södra änden av Na Jomtien Beach har blivit vanliga bland invånare och turister.

Rapeepan uppgav att de frågor hon såg idag kommer att diskuteras bland relevanta myndigheter och kommer att lösas så snart som möjligt. Återigen angavs dock inget specifikt datum och tidslinje.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.