Pattaya lokala klagar till myndigheterna för att ha målat onödigt övergångsställe framför sitt garage i en smal gränd

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Na Kluea sub-distrikt, Pattaya —

En 47-årig invånare i Pattaya klagade till myndigheterna över vad han kallade ett onödigt övergångsställe framför sitt garage i en smal gränd.

Igår, den 26 maj, postade Pattaya-lokalen Mr. Natdanai Mingkwansirisophon, 47, på sitt Facebook-konto som heter "Puog Pattaya" om ett övergångsställe som plötsligt dök upp framför hans garage på Soi Sawangfa Phruettharam i Na Kluea-distriktet, Bang Lamung , Chonburi.

Vägen, enligt Natdanai, var bara 3 meter bred, vilket fick honom och hans grannar att fråga myndigheterna om det verkligen var nödvändigt.


Herr Natdanai sa att han hade drivit sitt garage här i nästan 30 år och att han aldrig hade sett ett sådant här övergångsställe eftersom vägen var väldigt smal. Han har tidigare frågat målaren av övergångsstället om varför det installerades, som bara svarade att de var tvungna att göra det eftersom de redan hade accepterat en budget som måste spenderas.


Herr Natdanai ifrågasatte tillägnandet av detta projekt och vädjade till de relevanta myndigheterna att ta bort övergångsstället eftersom han nu inte kunde parkera framför sitt eget garage. Han föreslog att myndigheterna skulle måla övergångsställena där de verkligen behövdes, till exempel på huvudvägarna.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.