Flickvän ska ha bränt ner sin pojkväns väns hem i morse i Pattaya eftersom han inte kontaktade henne

Nong Prue underdistrikt, Chonburi —

  En arg flickvän ska ha bränt ner huset till sin pojkväns vän i morse av raseri efter att inte ha kunnat hitta honom. 

Tidigt i morse, klockan 12.30 den 27 maj, underrättades brandmän och polis i Pattaya om en påstådd mordbrand i ett hus i Nong Prue-distriktet, Bang Lamung, Chonburi. 

Polis anlände och hittade de boende i ett trähus som flydde från branden som spred sig snabbt. Branden kunde till slut släckas, men större delen av fastigheten totalförstördes. 

Parichat Yongpanya, en 33-årig husägare och vän till den misstänktes pojkvän, berättade i panik för The Pattaya News att hon sov inne i huset med sina två döttrar när en kvinna (namn och ålder ej angett) plötsligt gick in i hennes hus med en flaska bensin i handen och började ropa efter sin pojkvän.

Ms Parichat sa att kvinnans pojkvän vanligtvis besökte hennes hus, men att hon inte var där idag, så det kanske frustrerade kvinnan att begå mordbrand. Kvinnan flydde sedan huset och lämnade offret och hennes döttrar som kunde undkomma branden utan skador. 

Från och med nu undersökte Pattaya-polisen orsaken till mordbranden och skulle fånga kvinnan för att väcka åtal. Pojkvännens namn undanhölls som en del av utredningen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.