Icarus – Sun kissed in Pattaya-Local rockbandet Landing Lights tillkännager lanseringen av sin senaste låt

Pattaya, 27 maj 2022 

Det lokala rockbandet Landing Lights tillkännager lanseringen av sin senaste låt, Icarus. Icarus skrevs och spelades in i Pattaya och mixades och mastrades av Doctor Mix i London.  

Icarus är leadsingeln från bandets debutalbum, Transit Lounge, som släpps den 17 juni. 

Landing Lights är en kvintett som kommer från Pattaya. Transit Lounge har 10 originallåtar skrivna, inspelade och framförda av bandmedlemmarna Dirk Bovee (sång, gitarrer), Will Stoker (sång), Mario Ortiz Casado (bas), Richard Burkhill (tangenter) och Craig Donaldson (trummor). 

I augusti, förra året, släppte Landing Lights sin eponyma EP på alla större streamingplattformar. Den främsta singeln, heta Blod, har varit med i musikbloggar som Last Day Deaf, Indie Criollo och Rock Era Magazine.  

Sedan det släpptes har enbart Hot Blood haft 14000 XNUMX streams på Spotify. Landing Lights har sedan dess filmat musikvideor i Pattaya (Schmaltz), Bangkok (Tjej I  Vet inte), och RST Studios (Klipp).

Icarus är Beach Boys möter CCR (Creedence Clearwater Revival) – popsensibilitet möter Americana. "Jag skrev den på en roadtrip till Great Ocean Road i Australien," sa trummisen Craig Donaldson. "Den har en catchy krok som gick runt och runt i mitt huvud i åtta timmar. Icarus är en låt om att försöka göra bra val och det faktum att vi ibland inte gör det.” 

Landing Lights firar lanseringen av deras debutalbum, Transit Lounge, på Baan Na Garden, Huay Yai, Pattaya fredagen den 17 juni från 7.

Låten borde finnas på deras Spotify roYoutube här senare idag.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/