En titt på en av Pattayas "dolda" thailändska gatumathemligheter, Mae Tum

Pattaya-

Inbäddat på Soi 4 ​​Photisan i Pattaya ligger vad som vid första anblicken verkar vara "bara ännu en" gatumatsförsäljare, men utseendet kan lura.

Mae Tum Pork street food ser faktiskt inte ut som något ovanligt förutom det faktum att det bara är öppet två timmar om dagen, stängt två dagar i veckan och under de två timmarna är det öppet långa köer, könummer, och folkmassor kan ses varje dag.

Mae Tum, som specialiserar sig på alla typer av fläsk- och fläskrätter, är endast öppet lördag till onsdag från 6:00 till 8:00.

Men enligt ägaren, som egentligen heter Mother Tum, har hon blivit välkänd lokalt som "platsen" för thailändska fläsk- och frukosträtter.

Hon använder dagligen, enligt henne, 100 kilo fläsk dagligen, 20 kilo vitlök och 8 kilo chili. Detta är på bara två timmar!

Vi kommer att lämna dig med några bilder men inbjuder dig att prova denna "hemlighet" själv, men var beredd på köer dagligen. För mer information eller för att diskutera förhandsbeställningar kan man ringa 0894456259, thailändska.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/